Vistour in Värmland

Bellyboat Vissen

Wat is er mooier dan midden in de stille natuur van Zweden te vissen, zonder het geluid van een motor… Dat is waar bellyboat vissen in Värmland voor staat. Ook voor een niet-sportieve visser is dit genieten!

We kunnen verticaal vissen op wat dieper water, of werpend vissen op ondiep water waar de bellyboat uitstekend voor geschikt is! Op ondiep water vissen is dan ook onze favoriet! We nemen je graag mee naar de beste visstekken bij ons in de buurt om dit je te laten ervaren!

Ook als je al ervaring hebt met bellyboat vissen ben je natuurlijk van harte welkom! Je zult ervaren dat het in de prachtige, Zweedse natuur zoveel anders is…!

Impressie

foto's

Hoe de tour eruit ziet

Bij aankomst krijg je een korte uitleg over hoe veilig en goed te kunnen vissen vanuit de bellyboat. Vanuit onze ervaring zullen we ook wat uitleg geven over hoe je gevangen vis op de juiste manier vasthoudt en weer terug het water in zet. Na deze uitleg is het tijd om naar één van de meren te gaan in de buurt. Op welk meer we zullen gaan vissen zal afhangen van de weersomstandigheden.

Als u de tour voor een halve dag kiest zorgen wij voor koffie/thee en fris. Bij de tour voor een hele dag zit ook een grillmoment inbegrepen. We grillen dan worstjes op een eilandje of een plekje langs het water. Na afloop keren we terug naar de beginlocatie.

Wij zorgen voor een goede visuitrusting, die bestaat uit uiteraard een bellyboat, een waadpak zodat je droog blijft, een zwemvest, een hengel die uiterst geschikt is om op snoek/baars te vissen en bijbehorend kunstaas.

*Minimale leeftijd voor deze activiteit is 12 jaar. Ben je jonger dan 12 jaar, maar heb je ervaring met vissen? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Prijzen

Reserveer jouw
bellyboat vistour!

Halve dag

9:30 t/m 12:30 - 13:30 t/m 16:30
SEK 850 Per persoon
 • Bellyboat
 • Visuitrusting
 • Koffie/thee
 • Visvergunning
 • Gids

Hele dag

9:30 t/m 16:00
SEK 1250 Per persoon
 • Bellyboat
 • Visuitrusting
 • Grillmoment
 • Koffie/thee
 • Visvergunning
 • Gids

F.A.Q

Veelgestelde vragen

Nee. Ook als je geen ervaring heeft met vissen nemen we je graag mee op vistour. We zullen je alles uitleggen wat nodig is om goed en veilig te kunnen vissen.

De minimale leeftijd voor bellyboat vissen is 12 jaar. Ben je jonger dan 12 jaar, maar heb je ervaring met vissen? Dan kunnen we een uitzondering maken. Neem hiervoor even contact met ons op.

Ja. We hanteren standaard onze vaste tijden maar in overleg zijn andere tijden ook mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op.

We hebben op locatie een pinautomaat waardoor u eenvoudig kunt afrekenen. Zweedse klanten kunnen ook via Swish betalen.

Materiaal

Waar we mee vissen

rubberen shads kunstaas voor vissen

Kunstaas

Diverse soorten

We vissen met verschillende soorten kunstaas, zoals: shads, pluggen en spinners. Onze persoonlijke favoriet zijn de McRubber shads van het Zweedse merk SvartZonker. Deze doen het erg goed op grotere baars, maar ook op snoek!
savage gear hengel en molen

Savage Gear SG2 12-35gr

Hengel

We vissen met de savage gear SG2 hengels, van 12-35gr met een lengte van 251 cm. Door het lichte gewicht en korte handvat is dit een ideale hengel voor bellyboatvissen. Omdat de hengel erg flexibel is zijn aanbeten, ook van minder grote vissen erg goed te zien en zorgen voor mooie actie!

Savage Gear Highrider 170 V2

Bellyboat

We vissen vanuit de Savage Gear highrider 170 V2, wat wil zeggen dat hij 170 cm lang is en een hogere zitting heeft. Hierdoor is het een stabiele bellyboat, maar nog steeds goed te manouvreren. De bellyboat is voorzien van verschillende opberg bakjes waarin alles te vinden wat nodig is om te vissen en een Scotty hengelsteun.

Aanvraag bellyboat vistour

Vul het formulier hieronder in, en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

*Door dit formulier in te vullen maak je nog geen reservering, maar vraag je naar beschikbaarheid van het gewenste tijdstip.