Vissen vanuit de bellyboat

Bellyboat vissen in Värmland is een bijzondere ervaring en een geweldige belevenis

Over het bellyboat vissen

Wat is er mooier dan midden in de stille natuur te vissen, zonder het geluid van een motor? Deze bijzondere manier van vissen is erg in opkomst en de mogelijkheden zijn eindeloos. We nemen u graag mee om u dit te laten ervaren!

We kunnen u meenemen om verticaal te vissen op wat dieper water, of om te werpen op het ondiepe water waar de bellyboat uitstekend voor geschikt is! Op ondiep water vissen is dan ook onze favoriet!

We nemen u graag mee op een halve, of hele dagtour om u met deze geweldige manier van vissen kennis te laten maken!

Foto's

Wat kun je verwachten ?

Bij aankomst krijgt u een korte uitleg over hoe veilig en goed te kunnen vissen vanuit de bellyboat. Vanuit onze ervaring zullen we ook uitleg geven over hoe je de gevangen vis op de juiste manier vastpakt en weer terug het water in zet. Na deze uitleg is het tijd om naar één van de meren te gaan in de buurt. Op welk meer we zullen gaan vissen zal afhangen van de weersomstandigheden.

Als u de tour voor een halve dag kiest zullen wij voor koffie/thee en fris zorgen. Bij de tour voor een hele dag zit ook een lunch inbegrepen. We zullen dan worstjes grillen op een eilandje of een plekje langs het water. Mocht er in verband met extreme droogte een vuurverbod zijn zullen we lunchpakketjes meenemen. Na afloop zullen we terugkeren naar de beginlocatie.

Wij zorgen voor een goede visuitrusting. U krijgt een bellyboat, een waadpak zodat u droog blijft, een zwemvest, een hengel die uiterst geschikt is om snoek te vissen en bijbehorend kunstaas.

*Minimale leeftijd voor deze activiteit is 12 jaar. Ben je jonger dan 12 jaar, maar heb je ervaring met vissen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Prijzen

U kunt een reservering aanvragen door op de knop ‘Aanvragen’ te klikken en het formulier in te vullen. De aangegeven prijzen zijn per persoon.

Halve dag
9:00 t/m 12:30 - 13:00 t/m 16:30
SEK 850 Per persoon
 • Bellyboat
 • Visuitrusting
 • Koffie/thee
 • Visvergunning
 • Gids
 •  
Hele dag
9:00 t/m 16:00
SEK 1250 Per persoon
 • Bellyboat
 • Visuitrusting
 • Koffie/thee
 • Grillmoment
 • Visvergunning
 • Gids
F.A.Q

Nee. Ook als u geen ervaring heeft met vissen nemen we u graag mee op vistour. We zullen u alles uitleggen wat nodig is om goed en veilig te kunnen vissen.

De minimale leeftijd voor bellyboat vissen is 12 jaar. Ben je jonger dan 12 jaar, maar heb je ervaring met vissen? Dan kunnen we een uitzondering maken. Neem hiervoor contact met ons op. 

Ja. We hanteren standaard onze vaste tijden maar in overleg zijn andere tijden ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

We hebben op locatie een pinautomaat waardoor u eenvoudig kunt afrekenen. Zweedse klanten kunnen ook via Swish betalen.

Aanvraag bellyboat vissen

*Door dit formulier in te vullen maakt u nog geen reservering, maar vraagt u naar beschikbaarheid van het gewenste tijdstip. Wij zullen dan zo snel als mogelijk contact met u opnemen!

Kies je taal