Vistour in Värmland

Ijsvissen

IJsvissen in Värmland, Zweden is een echte belevenis! Midden in de wonderlijke, witte wereld op een dikke laag ijs… Een lekker warm vuurtje om even op te warmen en worstjes boven te grillen mag natuurlijk niet ontbreken.

Ook voor de minder fanatieke vissers is dit een prachtige belevenis. Naast het vissen kan je ook heerlijk genieten van de rust en het mooie landschap.

ijsvissen in värmland op regenboogforel

Impressie

foto's

Hoe de tour eruit ziet

Als je aankomt op onze locatie schrijven we eerst de vispassen uit. Daarna gaan we per auto naar het meer om te vissen in de prachtige, wit besneeuwde natuur van het mooie Värmland. Afhankelijk van de laatste vangsten kiezen we een meer uit om die dag samen te gaan vissen. Na een korte uitleg over hoe je het beste kunt ijsvissen boren we de gaten om in te vissen. Tijdens het vissen maken we een lekker vuurtje om bij op te warmen en worstjes boven te grillen.

We vissen op (regenboog)forel, wat ook een heerlijke vis is om op te eten. Indien gewenst mag iedereen zijn eigen gevangen vis(sen) meenemen. De activiteit duurt ongeveer 3 uur.

Prijzen

Reserveer jouw
ijsvistour!

Dagdeel

9:30 t/m 12:30 - 13:30 t/m 16:30
SEK 600 Per persoon
  • Visuitrusting
  • Grillmoment
  • Koffie/thee
  • Visvergunning
  • Gids

F.A.Q

Veelgestelde vragen

Ja. We hanteren standaard onze vaste tijden maar in overleg zijn andere tijden ook mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op.

We hebben op locatie een pinautomaat waardoor u eenvoudig kunt afrekenen. Zweedse klanten kunnen ook via Swish betalen.

Aanvraag ijsvistour

Vul het formulier hieronder in, en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

*Door dit formulier in te vullen maak je nog geen reservering, maar vraag je naar beschikbaarheid van het gewenste tijdstip.