Vissen op het ijs

IJsvissen in Värmland is als een sprookje… Midden in winterwonderland vissen met een gezellig kampvuurtje erbij

Over het ijsvissen

IJsvissen is een geweldige manier om te vissen in de wonderlijke witte omgeving van Värmland in Zweden. Wij zorgen voor een pure belevenis van deze activiteit. Een lekker warm vuurtje en het grillen van worstjes zal dan ook niet ontbreken.

Ook voor de minder fanatieke vissers is dit een prachtige belevenis. Naast het vissen kan je ook heerlijk genieten van de rust en het mooie landschap.

Foto's

Wat kun je verwachten ?

Na aankomst op onze locatie worden eerst de vispassen uitgeschreven en zullen we daarna naar een van de meren in de buurt gaan per auto. Afhankelijk van de laatste vangsten kiezen we een meer uit om die dag samen te gaan vissen. Na een korte uitleg over hoe je het beste kunt ijsvissen boren we de gaten om in te vissen. Tijdens het vissen maken we een vuurtje om bij op te warmen en worstjes boven te grillen.

We vissen op regenboogforel, wat ook een heerlijke vis is om op te eten. Indien gewenst mag iedereen zijn eigen gevangen vis(sen) meenemen.

Prijzen

U kunt een reservering aanvragen door op de knop ‘Aanvragen’ te klikken en het formulier in te vullen. De aangegeven prijzen zijn per persoon.

Dagdeel
9:30 t/m 12:30 - 13:30 t/m 16:30
SEK 600 Per persoon
  • Visuitrusting
  • Koffie/thee
  • Grillmoment
  • Visvergunning
  • Gids
F.A.Q

Ja. We hanteren standaard onze vaste tijden maar in overleg zijn andere tijden ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

We hebben op locatie een pinautomaat waardoor u eenvoudig kunt afrekenen. Zweedse klanten kunnen ook via Swish betalen.

Aanvraag ijsvissen

*Door dit formulier in te vullen maakt u nog geen reservering, maar vraagt u naar beschikbaarheid van het gewenste tijdstip. Wij zullen dan zo snel als mogelijk contact met u opnemen!

Kies je taal